A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

ІІІ етап "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги." Баскетбол

12 квітня в спортивному залі Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 пройшов III етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед учениць закладів загальної середньої освіти Роменського району.  Команду Липоводолинського ліцею представляли 12 юних баскетболісток 7-8 класів. У чесній боротьбі з командою ліцею №4 м. Ромни наші дівчата зайняли 2-е місце. Вони показали чудову гру та набралися практичних умінь і навичок на баскетбольному майданчику. Впевнено себе почували та демонстрували свою техніко-тактичну майстерність й фізичну підготовленість. Бажаємо учасникам заходу перемог у майбутньому спортивному житті, високого рівня фізичного розвитку та міцного здоров'я.

12:01 15.04.2024

Обирай здоров’я разом з нами

    Щорічно, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я – один із Міжнародних днів ООН. Мета дня – привернути увагу громадськості до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя. З цієї нагоди учні Липоводолинського ліцею долучилися до челенджу «Обирай здоров’я разом з нами». Протягом тижня здобувачі освіти демонстрували необхідність та важливість здорового харчування, спорту, прогулянки на свіжому повітрі, особистої гігієни в житті кожної людини. Своїм прикладом діти показали, що бути здоровим – це класно і модно.

11:21 11.04.2024

#ПІДТРИМУЄМО#ГЕРОЇВ#

До березневої активності обласної акції «Підтримуємо Героїв» – відеозвернення «Подяка моєму Герою» – долучилися і ліцеїсти Липоводолинського ліцею. У своїх зверненнях діти висловлювали слова щирої вдячності, побажання стійкості та мужності, віру у силу ЗСУ.

15:43 04.04.2024

Щира посмішка поєднує нас

    День сміху (All Fools’ Day) не оминув семикласників нашого ліцею. Уже на порозі кабінету англійської мови на них чекало жартівливе попередження, яке віщувало певний сюрприз. А відтак на уроці запанувала весела святкова атмосфера, зумовлена своєрідністю запланованих активностей. Стартував місячник іноземних мов.

14:02 04.04.2024

Популяризація української мови

    Місячник суспільно-гуманітарних дисциплін "Сильна мова - сильна держава" завершив свою роботу інтерактивним тижнем. Робота в дистанційному режимі не стала ліцеїстам перешкодою в популяризації української мови. Діти взяли активну участь у виготовленні подарунків, адже сьогодні, як ніколи, усі учасники освітнього процесу усвідомлюють, що саме мова визначає націю. «Без мови немає нації», - ці слова закарбувалися їм на все життя.

16:20 02.04.2024

Підвищуємо психологічну компетентність педагогів

Одним із пріоритетів у діяльності працівників психологічної служби в умовах воєнного стану є забезпечення психологічної стійкості педагогічних працівників, збереження та зміцнення їх ментального здоров'я. З 19 по 23 березня 2024 року проведений цикл практичних ресурсних зустрічей для педагогів Липоводолинського ліцею Липоводолинської селищної ради.  Арт - терапія та техніки стабілізації сприяли психологічному розвантаженню педагогів, їх оволодінню навичками активізації ресурсів. Особлива увага під час занять була спрямована на розвиток навичок підтримки та самопідтримки. Практичні заняття допомогли педагогам знизити особистісну тривожність, підвищити почуття впевненості у власних силах, покращити психоемоційний стан.

12:33 25.03.2024

 ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

    В рамках реалізації ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч», з метою популяризації видів спорту, збільшення рухової активності учнів 18 березня 2024 року в Липоводолинській громаді стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Захід розпочався з урочистого відкриття, на якому були присутні селищний голова Липоводолинської селищної ради Володимир Штанько, перший заступник селищного голови Липоводолинської селищної ради Ольга Хижняк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Юлія Шапран.

15:59 24.03.2024

Птахи прилетіли

З приходом весни нашу увагу привертають до себе птахи. Ми чуємо  їх у лісі, на луках, у парку,  саду, біля людського житла. Ми милуємося їх польотом, формою тіла, красою оперення, дивуємося з їхньої поведінки. Саме тому, під час весняних канікул,  учні перших класів вирішили зліпити із пластиліну своїми маленькими долоньками різних птахів, щоб ознайомити інших дітей із різноманітним світом пернатих.  Отож, бережімо й захищаймо наших менших друзів та помічників!

13:20 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено