A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Батьківський тиждень

Дата: 01.11.2019 13:44
Кількість переглядів: 206

З 28 жовтня по 1 листопада 2019 року в КЗ Липоводолинська спеціалізована школа І – ІІІ ступенів проходив тиждень для батьків учнів 10 класу.

У рамках тижня проведено тематичні батьківські збори «Життя молоді без жорстокості, насилля та булінгу. Гендерна культура молодіжного спілкування». Учасники заходу розглянули соціально-психологічні причини виникнення жорстокої поведінки, насильницьких дій та булінгу в молодіжному середовищі. Обговорили питання, чим відрізняється булінг (цькування) від насильства, його види, основні чинники виникнення цькування, можливі наслідки булінгу для дитини-жертви. Соціальний педагог школи Кревсун О.В. розповіла про принципи організації превентивної роботи у закладі освіти та провела практичне заняття «Профілактика булінгу серед підлітків», а також надала поради батькам, як боротися з булінгом. До обговорення даного питання доєдналася спеціаліст Липоводолинського бюро правової допомоги Пилипенко Н.В. Вона розповіла про систему надання первинної та вторинної правової допомоги в Україні та про юридичну відповідальність за вчинення булінгу. В ході проведення зборів обговорювалася тема гендерної культури спілкування у молодіжному середовищі, адже гендерна політика залишається актуальним питанням у системі виховання.

Сьогодні проблема збереження здоров'я дитини в освітньому процесі залишається найголовнішою метою педагогів, батьків та медичних працівників. В рамках тижня було проведено годину здоров'я для батьків «Здоров’я моєї дитини». Медична сестра закладу Спориш О.М. повідомила про організацію профілактичних заходів щодо попередження інфекційних і вірусних захворювань та проведення імунізації населення Сумської області проти кору. Батьки взяли активну участь в обговоренні питань здорового харчування та безпеки життєдіяльності школярів під час перебування вдома й на вулиці.

В ході батьківського тижня пройшли індивідуальні консультації та зустрічі батьків з учителями. Під час зустрічей головна увага акцентувалася на навчальній діяльності десятикласників, так як їм через рік здавати ЗНО. Розмова йшла про типові проблеми і можливі шляхи подолання труднощів, що виникають у дітей при підготовці до іспитів.

Класний керівник 10 класу Вовк Л.С.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено