A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Тиждень здоров'я

Дата: 09.04.2021 14:23
Кількість переглядів: 174

В рамках Місячника предметів фізкультурно-оздоровчого та художньо-естетичного профілю розпочався Тиждень здоров`я.

05.04.2021

Онлайн-порадник «Прості речі рятують життя від COVID – 19»     

Найперше, що було зроблено – це розміщення вчителями основ здоров`я онлайн-порадника «Прості речі рятують життя від COVID-19» на освітній платформі Microsoft Teams. Адже озброєний знаннями – значить захищений.

07.04.2021 р.

Класним керівником 11 класу Вовк Л.С. для учнів проведено онлайн-урок здоров'я "Гігієна і моє здоров'я". До уваги школярів представлено відео-порадник з особистої гігієни та фізкультхвилинку. На даний момент для запобігання поширенню COVID-19 особливо актуальними є правила щоденної гігієни рук. 

Онлайн-уроки здоров’я «Життя та здоров’я – найбільша цінність людини»:

06.04.2021

«ВІЛ і СНІД – проблема людства» 9 клас

Проблема ВІЛ-інфекції залишається актуальною для світової спільноти, масштаби поширення вірусу імунодефіциту людини набули глобального характеру і постають реальною загрозою соціально-економічному розвитку більшості країн світу. Під час проведення уроку, учні пройшли тестування. Результати тестувань виявили, що 75% дев`ятикласників мають високий рівень знань з даної теми.

07.04.2021

«Інформаційна безпека в Інтернеті»  5 клас

Із розвитком глобальної мережі Інтернет наш звичний спосіб життя дуже змінився. Розширились межі наших знань і досвіду. Це особливо актуальна тема під час дистанційного навчання. Тож учні закріпили та розширили знання про те, як працювати в мережі Інтернет. А також, знайомилися із основними проблемами захисту інформації та безпеки під час користування нею. На основі заняття діти склали памятки «Безпека спілкування в інтернеті».

07.04.2021

«Хвороби цивілізації» 7 клас

Галузі промисловості та науково-технічний прогрес не тільки принесли користь у наше суспільство, але й шкоду у вигляді хвороб. На онлайн-уроці діти дізналися, що таке «хвороби цивілізації», які хвороби до них відносять, чому вони виникають і як запобігти їхньому виникненню.

09.04.2021

«Питна вода і здоров’я» 8 клас

Ми повторили інформацію про значення якості питної води як чинника впливу на здоров'я, обговорили небезпеку купання у забруднених водоймах. Також, учні дійшли висновку, що ці знання допомагають виховувати свідому потребу в дотриманні принципів здорового способу життя.

09.04.2021

«Безпека в побуті» 6 клас

Дім –це місце де кожній людині повинно бути затишно і комфортно. Але навіть у його межах виникають ситуації, які можуть бути небезпечними для здоров`я. Отже, на уроці ми формували навички безпечного поводження в побуті, виховували в учнів обережність, турботливе ставлення до свого життя  і  здоров'я.

05 – 09.04.2021

Онлайн-конкурс «Мій комплекс ранкової гімнастики» 7-8 класи

Вранішня зарядка корисна як для дітей, так і для дорослих будь-якого віку. Вона потрібна кожній людині, аби після сну організм підготувати до продуктивного дня. Учні 7-8 класів долучилися до конкурсу на кращий комплекс ранкової зарядки. Переможцем стала учениця 8А класу Замниборщ Олександра.

06-09.04.2021

 Онлайн-конкурс «Рецепти здорового харчування» 5-6 класи

Здорове харчування – це не тільки добре самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, а й любов і повага до себе, це прагнення здорового і тривалого життя.  В нашій школі був проведений онлайн-конкурс, де учні довели, що якісна їжа може бути корисною і простою у приготуванні, а також забезпечувати  організм усіма необхідними речовинами. Переможцем став учень 5А класу Глупак Іван, який надіслав рецепт сезонного салату з молодою кропивою.

                                                                                                      Вчитель : Базарна В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено