A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Нова українська школа – простір освітніх можливостей

Дата: 30.12.2019 15:31
Кількість переглядів: 163

Головна ідея Нової української школи — компетентнісне навчання. Це означає, що учні не просто набувають знання, а й вчаться використовувати їх на практиці.

Значну частину навчального часу першокласників КЗ Липоводолинська СШ І-ІІІ ст. присвячено роботі в групі. Причому школярі не просто разом розв’язують різні завдання, наприклад, математичні приклади, а й спільно шукають рішення проблем. Навчання нушенят побудоване на дослідженнях: діти самостійно шукають відповіді на запитання, осмислюють вивчене, а вчитель допомагає їм у цьому.

У Новій українській школі діти навчаються граючись. Діти опановуватимуть той самий навчальний матеріал, але в інший спосіб. Використовуючи технологію «Шість цеглинок», діти тренують пам’ять, розвивають моторику і творчо мислять. Заняття з LEGO урізноманітнюють та вдосконалюють навчальний процес, роблять його цікавішим для дітей. Уроки в ігровій формі створюють неповторну атмосферу психологічного комфорту і проходять без нервового напруження, що позитивно позначається на якості засвоєння матеріалу.

Отже, НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчаться не боятись висловлювати власні враження та бути відповідальними громадянами. Водночас батькам теж подобається відвідувати цю школу, адже тут панують співпраця та взаєморозуміння.

Вчителі 1-х класів ГавриленкоВ.В., Шаповал О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено