A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Голодомор 1932-1933 років – геноцид українського народу

Дата: 20.12.2019 16:08
Кількість переглядів: 176

олодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала мільйони наших людей. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них. Протягом тижня (18-25 листопада 2019 року) у освітньому закладі проведено заходи, приурочені геноциду українського народу.

У шкільній бібліотеці-медіатеці КЗ Липоводолинська СШ І-ІІІ ступенів було створено викладку літератури «Уроки історії: Голодомор 1932-1933». Учні мали можливість переглянути Книгу Пам'яті Сумської області «Забуттю не підлягає», прослухати цікаву розповідь бібліотекаря Бадіон О.М. про геноцид українського народу через штучні голодомори, організовані більшовицькою владою та спогади очевидців цих страшних подій.

22 листопада на виховній годині на тему «Минуле стукає в наші серця» учні 5-Б класу вшанували пам'ять жертв Голодомору, слухали поетичний твір Катерини Сенченко «Прости, Маріє…». Для учнів 6-А класу проведено годину спілкування. Цікавою була розповідь Лисенко Лариси Миколаївни «Спогади тих страшних часів». Одинадцятикласники обговорили побачений документальний фільм «Голодомор. Великий злам.»

Учні-старшокласники закладу під керівництвом педагога-організатора Заворотько Ю.Г. приєдналися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам'яті» та створили відеоролик «Пам'ятаємо про голодомор…», яким закликали кожного не бути байдужим і приєднатися до акції.

Більше інформації в групі школи в мережі Facebook


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено