A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

European Money Quiz 2024

Завершився шкільний рівень відбору учасників European Money Quiz 2024. До шкільного відбору European Money Quiz 2024 долучилося:

15:19 23.02.2024

Поетичний флешмоб

    21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Винятковість цього свята в тому, що воно є і спільним, і водночас вузько родинним для людей, яких об'єднала історична доля в єдиний моноліт – народ. Це свято є заповітним скарбом для кожного свідомого українця.

10:36 23.02.2024

Третій етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Шкільні ігри». Баскетбол

З метою реалізації ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, мотивації учнівської молоді до здорового й активного способу життя, широкого залучення учнів та учениць до різних видів спорту та рухової активності 22 лютого 2024 р. в с. Байрак пройшли змагання з баскетболу серед закладів освіти Липоводолинської територіальної громади. Захід пройшов у рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри». На ігровий майданчик вийшли 5 команд юних спортсменів. Під час спортивного протистояння суперники доводили технічні та тактичні здібності в грі, демонстрували свої вміння, спритність і вправність у захоплюючих й азартних двобоях. Команда Липоводолинського ліцеї виборола ІІІ місце. Вітаємо наших спортсменів та бажаємо в майбутньому перемог.

10:32 23.02.2024

Що для мене рідна мова

       Міжнародний день рідної мови святкує вся наша держава. До відзначення цього дня долучилися й учні 5-Б, 7-А класів. Діти проявили творчий підхід, створюючи лепбуки, мініпроєкти «Що для мене рідна мова», у яких висловили про значення мови у своєму житті та шанобливе ставлення до рідного слова. Учні 9-А класу показали свої знання у ході інтелектуальної гри «Як добре ти знаєш українську мову?» і вкотре підтвердили думку, що українці – це дійсно розумна нація, яка має чим пишатися.

15:59 22.02.2024

Мова має значення

21 лютого світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Мова – духовний скарб нації. Це свято не лише нагадує про культурне розмаїття  й багатомовність світу, а й про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. Цьогоріч учні 10-А класу реалізували проєкт «Мова має значення» з метою популяризації української мови серед здобувачів освіти закладу. Для цього вони створили рекламні плакати «Говорімо рідною» та розмістили їх для перегляду в шкільному коридорі.  

15:48 22.02.2024

Рідна, калинова - все це наша мова

Щороку 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Рідна мова - це історія народу, його світогляд і культура. Вона стала для нас оберегом, символом єдності, ідентичності та інструментом боротьби за свою свободу. Мовознавчу мозаїку "Рідна, калинова - все це наша мова" проведено сьогодні з учнями 4А класу. Під час заходу діти поринули у світ рідної мови, дізналися про її тернистий шлях, багатство та безмежні можливості. Наші читачі отримали чудову нагоду перевірити свої знання з української мови з теми "Числівник". Діти взяли участь у мовних іграх "Числівники у світі казок",  "Фразеологічний бар'єр",  розповідали прислів'я про мову, тлумачили їх. Сподіваємося, що наша зустріч допоможе виховати глибоку повагу до духовного скарбу нації - мови.

15:44 21.02.2024

ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИМ - ШАНА ЖИВИМ

20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Цього дня ми вшановуємо тих, завдяки кому було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України. З нагоди цієї дати проведено інформаційно-патріотичну годину "Пам'ять загиблим - шана живим" для учнів 10А класу закладу освіти. Десятикласники  прослухали інформацію про події, які тривали з 21 листопада 2013 року до 22 лютого 2014 року, переглянули відео "Небесна  Сотня - Герої нашого часу" та книжково-ілюстраційну виставку "Події, що змінили долю України". Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв. Наш обов'язок перед ними та майбутніми поколіннями - зберегти вільну та соборну Україну. Вічна і світла пам'ять Героям, які загинули і гинуть нині за нашу свободу і незалежність.  

15:30 20.02.2024

З Україною в серці

    В рамках місячника патріотичного виховання для учнів початкових класів  була проведена гра - мандрівка "Подорожуємо Україною". Школярі відчули себе справжніми істориками-дослідниками. Вони розширили та поглибили знання  про Україну, ознайомились з історичними, народними, духовними цінностями українського народу. Відповідаючи на запитання вікторини, поповнили знання про природу рідного краю. Усі разом виконали Гімн України “Ще не вмерла України…”.  На завершення гри діти на різнокольорових стікерах записали свої побажання Україні. Захід пройшов швидко, цікаво та пізнавально.

15:02 20.02.2024

Третій етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу "Шкільні ігри". Волейбол

    З метою реалізації ініціативи "Пліч-о-пліч" за підтримки Президента України в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу "Шкільні ігри" 15 лютого на базі Берестівського ліцею відбулися змагання з волейболу серед учнів Липоводолинської територіальної громади. Команда нашого ліцею гідно представила заклад, здобувши І місце. Вітаємо наших переможців та бажаємо в майбутньому високих здобутків.

16:36 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено