A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

День науки в початкових класах

Дата: 20.05.2024 09:02
Кількість переглядів: 56

     20 травня вся наукова спільнота відзначає своє професійне свято – День науки в Україні, який виник за ініціативи відомих учених і наукових установ ще у 1997 році. З метою вшанування наукових традицій, досягнень учених здобувачами освіти початкових класів Липоводолинського ліцею 17 травня проведено ряд заходів.
     Першокласники провели корисні досліди під наглядом вчителя, не забуваючи про безпеку. Створення різнокольорової піни дарувало дітям яскраві та незабутні враження.
     Другокласники працювали над створенням  моделі проростання рослин навесні. В ході виконання дослідів, практичних робіт дізнавалися , які чинники впливають на їх ріст і розвиток.
     Учні 3-А класу вчилися доглядати за фіалками: правильно поливати, підживлювати і розмножувати. 
     Цікаві та веселі досліди з курячим яйцем мали можливість провести учні 3-Б класу.
     А здобувачі освіти 3-В класу в ході експерименту мали змогу побачити, як паперові квіти змінюють свій колір.
     Учні 4-х класів переглядали відео про винаходи, які змінили світ, здійснили віртуальну подорож до музею науки під відкритим небом - Державного музею авіації імені Олега Антонова.
     Під час години спілкування "Наука навколо нас" четвертокласники також вчилися визначати сторони горизонту та дізналися, людям яких професій потрібні ці знання.
     Наукові знання і вміння вже в початковій школі відкривають школярам  багато цікавого про світ, який нас оточує, дають можливість зробили перші кроки в розгадуванні таємниць природи, дозволяють сформувати цілісне уявлення про природу і світ загалом.

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено