A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Курси за вибором  «Обережність та обачність – помічники мого життя», «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція». 

Дата: 15.03.2024 10:03
Кількість переглядів: 45

    Протягом 2023-2024 навчального року  6-8 класи Липоводолинського ліцею працюють за програмами курсу за вибором «Обережність та обачність – помічники мого життя» та «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція». 
    Програма «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»  спрямована на запобігання й подолання торгівлі людьми як деструкції в розвитку суспільства.
     Основними орієнтирами програми є сприяння самопізнанню, самореалізації, самоствердженню і самовдосконаленню особистості; розвиток навичок відповідальної й водночас безпечної поведінки, умінь адекватного прийняття рішень у різноманітних, у тому  числі складних життєвих ситуаціях; визначення та формування громадянської позиції особистості.
    Завдання програми курсу  «Обережність та обачність – помічники мого життя»: навчити ліцеїстів бути обачними та вчасно розпізнавати загрози, знати про основні Інтернет-явища, що несуть потенційну небезпеку, уміти захистити себе від таких явищ.
    Заняття курсів проводяться в ігровій формі, переважно в режимі онлайн - конференцій.  
Для учасників занять надається  аргументована інформація, що сприяє  виробленню негативного ставлення до явища торгівля людьми та водночас позитивної мотивації до його запобігання, формує безпечну поведінку в мережі Інтернет.
     Здобуті знання допоможуть ліцеїстам в організації їх режиму дня, дозвілля, реалізації власних інтересів, умінню відстоювати особисті кордони та захищати себе. 

Оксана Кревсун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено