A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Виховуємо патріота

Дата: 03.03.2024 11:52
Кількість переглядів: 23

« Не думайте, що ваша країна
 може зробити вас, думайте,
 що ви можете зробити для вашої країни»
Джон Кенеді

        З метою забезпечення повноцінного розвитку здобувачів освіти, як  гідних громадян українського суспільства та формування в них патріотичної свідомості в Липоводолинському ліцеї завершився місячник національно-патріотичного виховання.
       До 153 річниці від дня народження геніальної української поетеси, письменниці та громадської діячки Лесі Українки вихованці театрального гуртка долучилися до поетичного марафону, читаючи вірші поетеси. Діти ознайомилися з життєвим та творчим шляхом Лесі Українки, здійснивши віртуальну мандрівку «Лесині маршрути».
     Учениця 10-А класу взяла участь у І етапі Міжрегіональної історико-краєзнавчої конференції учнівської молоді «Історична пам’ять в умовах війни», де представила свою роботу за напрямом «Героїчні постаті військових і цивільних у російсько-українській війні». У своєму дослідженні учениця розкрила основні напрями роботи волонтерства, реалізацію проєктів та ініціатив на майбутнє, познайомила із засновницею волонтерської організації «Оберіг Липоводолинщини» та висвітлила результати роботи волонтерського руху в нашій громаді.
     Упродовж місячника національно-патріотичного виховання вчителі під час уроків проводили патріотичні хвилинки, які допомагали здобувачам освіти поєднати патріотизм з темою уроку. Нинішні події в Україні не залишають байдужими жодного українця, а особливо дітей, тому учні 8-11 класів на уроках трудового навчання виготовляли окопні свічки для військових на фронт. Юні волонтери розуміють і хочуть бути корисними, як ніколи для своєї держави та захисників.
       Маємо надію, що діти добре засвоїли головне: любов до Батьківщини – це прояв патріотизму, а її захист – це священний обов’язок кожного патріота.


Педагог-організатор Юлія Романюк

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено