A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Місячник суспільно-гуманітарних дисциплін, фізичної культури та основ здоров’я розпочато

Дата: 11.03.2020 15:12
Кількість переглядів: 234

Змістовно, цікаво та весело розпочався Місячник суспільно-гуманітарних дисциплін, фізичної культури та основ здоров’я в Липоводолинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів.

4 березня 2020 року школярі 1-11 класів проводили з користю для здоров’я  фізкультурні перерви під музичний супровід, який було організовано черговими учнями 10 класу.

 

У 6-х класах пройшов бібліотечний урок «Книгу почитав – на крилах політав». Учні ознайомилися з надбаннями шкільної бібліотеки та поговорили про роль книги в житті сучасної людини.

Після уроків для учнів 5-А класу учителем основ здоров’я Базарною В.В. організовано виховну годину «Розмова у колі «Справжній друг». Його метою було: розкрити значення дружби в житті людини; навчити дітей правильно вибирати друзів, спілкуватися й товаришувати; розвивати уміння цінувати дружбу та власних друзів. У ході роботи учні виконували різні тренінгові  вправи, які стосуються дружби, обговорювали веселі фізкультурні перерви після кожного уроку протягом дня. Адже, всі розуміють, дружити більше хочеться, коли ти відчуваєш себе здоровим, а рух і фізична активність – це важлива частина здоров’я.

5 березня для учнів 8-х класів пройшов конкурс читців «Поезія – це завжди неповторність». Школярі долучилися до чарівних струн поезії та продекламували прекрасні зразки творчості зарубіжних митців.

 

В спортивній залі закладу для учнів 6-11 класів проведено турнір з футзалу «Спорт і здоров’я». Запекла боротьба проходила в усіх матчах. Точні передачі, удари по воротах та активна взаємодія гравців на майданчику принесла багато позитивних емоцій учасникам і вболівальникам змагань.

6 березня козацький рій «Воля» провів показовий виступ пісні та строю «Впоряд», який входить до Положення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

 

Учні 9-х класів на засіданні за круглим столом розглядали дуже цікаву тему «Українські меценати – натхненники добрих справ». Школярі  представили власні презентації та переглянули відеоматеріали про українських підприємців-меценатів. Кожен учень дізнався багато нового, цікавого щодо історії українського народу на початку ХХ століття, про відомих українців і їх місце та значення в становленні української державності.

 

Школярі 7-х класів у кабінеті зарубіжної літератури провели «Веселу перерву», розгадуючи літературні кросворди, які повідали цікаві історії життя письменників-класиків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено