A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Цифрова компетентність учасників освітнього процесу

Дата: 22.03.2024 15:15
Кількість переглядів: 81

    Учасники освітнього процесу повинні завжди бути в тренді сучасних технологій, застосовувати новітні цифрові засоби, розвивати свою цифрову компетентність.

    Під час весняних канікул для педагогічної спільноти Липоводолинського ліцею був проведений воркшоп «Цифрова компетентність учасників освітнього процесу». Координатор заходу Раїса Козюра налаштувала присутніх на роботу неперевершеними поетичними рядками Ліни Костенко. Спікер зібрання, Галина Вовницька, ознайомила колег із різними видами реклами та їх впливом на людину; Юлія Полях і Людмила Семеліт - способами пошуку інформації в мережі Інтернет, визначення її правдивості, про основні методи протидії дезінформації повідомила Вікторія Базарна. Доповідачі організували практичні заняття з учасниками заходу. Наприкінці зустрічі Олена Мусіян під час рефлексії провела для педагогів вправи «Панда-дослідник», «Скринька настрою», кожен склав сенкан «Реклама».

    Медіаосвіта вчительської спільноти надзвичайно важлива. Ми маємо не тільки знати, які небезпеки несуть із собою цифрові технології та як на нас впливає інформаційний тиск, а й вміти захищатися від цих небезпек і користуватися можливостями, які надають медіа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено