A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Педагогічна рада – один із ефективних засобів підвищення професійної майстерності педагога

Дата: 13.01.2020 15:18
Кількість переглядів: 184

Сучасність вимагає нових підходів до освітнього процесу, нових методів, форм подання навчальної інформації, тому вчителі школи постійно підвищують свій професійний рівень, педагогічну майстерність, загальну культуру, намагаються йти в ногу з часом.

На засіданні педагогічної ради «Про використання сучасних освітніх підходів до організації освітнього процесу з метою формування ключових компетентностей здобувачів освіти: використання інформаційних ресурсів та інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі», яка відбулася в закладі освіти 10 січня 2020 року, учителями методичного об’єднання природничо-математичних дисциплін були представлені педагогічні технології, які вони використовують на уроках. Це – створення учнями відеоролика та розміщення в Інтернеті, використання скрінкастів, відеохостингу YouTubе, мобільних пристроїв.

На засіданні також обговорили питання про українські платформи та ресурси для самоосвіти вчителів, як створити електронне портфоліо та як взаємодіяти, щоб освітнє середовище закладу освіти було захищеним та безпечним.

   

   

Т. Дмитренко, заступник директора
з навчально-виховної роботи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено