A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Компетентісний урок як інструмент навчання у Новій українській школі

Дата: 03.11.2023 15:48
Кількість переглядів: 49

2 листопада 2023 року для педагогічних працівників на базі Липоводолинського ліцею було проведено семінар-практикум “Компетентісний урок як інструмент навчання в Новій українській школі”. На засіданні було обговорено основні принципи та розвиток ключових компетентностей НУШ, ефективне оцінювання учнів та проведення рефлексії, використання інноваційних педагогічних методів. Також педагоги поділилися досвідом з планування та побудови компетентісного уроку.

Микола Грицай презентував інтерактивний урок з курсу “Культура добросусідства” на тему “Я і мій час”. На коротку мить всі педагоги стали учнями 5 класу та вирішували проблемні питання, виконуючи різні інтерактивні завдання.

Лідія Свєтлова продемонструвала сучасні методи формування іншомовної компетенції та техніки оцінювання учнів, які використовує на уроках англійської мови у початкових класах. Педагоги продемонстрували свої знання з англійської мови та виконали онлайн завдання.

Микола Вовк розповів про особливості сучасного уроку фізичної культури. А спільна фізична зарядка допомогла отримати справжній релакс.

Світлана Тимошенко провела практичне заняття зі створення та використання дошки Padlet під час освітнього процесу. Вона також представила засоби IT простору як джерело неперервного розвитку інформаційно-цифрової компетентності сучасного вчителя. https://shorturl.at/glKX3

Учитель англійської мови Лідія Свєтлова

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено