A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

 ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 24.03.2024 15:59
Кількість переглядів: 18

    В рамках реалізації ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч», з метою популяризації видів спорту, збільшення рухової активності учнів 18 березня 2024 року в Липоводолинській громаді стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Захід розпочався з урочистого відкриття, на якому були присутні селищний голова Липоводолинської селищної ради Володимир Штанько, перший заступник селищного голови Липоводолинської селищної ради Ольга Хижняк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Юлія Шапран.

    Відповідно календарю проведення ІІ етапу 18.03.2024 відбулися змагання волейболу серед хлопців і черліденгу. Команди з Липоводолинського ліцею зайняли  ІІІ та ІІ сходинку спортивного п'єдесталу.

    19.03.2024 пройшла першість з баскетболу серед команд  дівчат 2010 року народження та молодших. За результатами ігор наші юні баскетболістки вибороли І місце.

    Змагання з баскетболу серед юнаків відбулися 20.03.2024 року.  Команда Липоводолинського ліцею зайняла ІІІ місце.

    21.03.2024 року доводили свою майстерність з футзалу хлопчики 2012 року народження та молодші. В чесній боротьбі наші юні спортсмени вийшли на І місце.

    Змагання зі спортивного орієнтування серед команд учнів та учениць 5-7 класів відбулися 22.03.2024. За результатами перегонів Липоводолинський ліцей на ІІ місці. Цього ж дня пройшла першість з волейболу серед дівчат. Наші дівчата вибороли ІІ місце.

    Участь юного покоління в проєкті «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» доводить, що спорт не лише розвиває фізичне здоров'я, а й надає можливість опанувати важливі життєві навички. Командна гра вчить співпраці та взаємодії. Спорт – це здоров’я, краса та успіх. Це можливість вдосконалити фізичну підготовку, проявити лідерство, знайти нових друзів.

    Це перший грандіозний спортивний проєкт для школярів, на меті якого – допомогти залучити молодь саме до шкільного спорту і навчити дітей командній діяльності.

 

Голова ЦМК предметів фізкультурно-оздоровчого та художньо-естетичного профілю Любов Вовк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено