A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

День науки. Природничий напрямок

Дата: 22.05.2024 16:03
Кількість переглядів: 68

    Наука є важливим чинником у розвитку людства, вона дарує нам цікаві винаходи, пристрої та механізми, поліпшує наше існування, робить його безпечнішим.

    З метою популяризації наукової діяльності в нашому закладі був проведений День науки до якого педагоги запланували і провели ряд різноманітних заходів.

    Учні 6 класу взяли участь у математичній годині на тему "Золота пропорція тіла людини". На уроці інформатики вихованці 8-Б класу розглянули тему "Творці світу інформаційних технологій", де було обговорено етапи розвитку ІТ, історію винаходів, внесок українських вчених у розвиток галузі.

    З учнями 9 класів було проведено дослідження імпульсу тіла і законів збереження з використанням табличних величин та мікрокомп'ютерів(смартфонів). Під час роботи діти познайомились із новою програмою для проведення фізичних досліджень Phyphox за допомогою смартфону та його давачів, отримали графіки, зчитали інформацію з них і опрацювали дані з використанням самописної програми на МП Python.

    Для здобувачів освіти 9 -А класу проведено онлайн-урок з теми "Роль хімічної науки для забезпечення сталого розвитку людства" на якому представлено результати навчальних проєктів, один з яких "Дослідження достовірності реклами з погляду хімії".

    Проведені заходи дозволили учням закріпити та застосувати набуті знання на практиці, дізнатись нові відомості, зацікавили до подальшої наукової діяльності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено