A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Увага! Карантин

Дата: 18.03.2020 16:04
Кількість переглядів: 170

На виконання Постанови Кабінету міністрів України від 11.03.2020 року №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19", відповідно до наказів від 11.03.2020 р. № 47 та від 17.03.2020 №48 в Липоводолинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з 12.03.2020  по 03.04.2020 року запроваджується карантин.

Освітній процес протягом зазначеного періоду організований з використанням технологій дистанційного навчання.

Відповідно до календарно-тематичних планів педагогічними працівниками надаватимуться завдання для самостійного опрацювання учнями, з посиланнями на відеоматеріали та інші джерела. Крім того, з метою зворотнього зв'язку з учнями, педагогами використовуватимуться можливості соціальних мереж, месенджерів та інші засоби. Всі завдання обов'язкові для опрацювання та виконання учнями.

Завдання для учнів щоденно публікуватимуться в розділі Дистанційне навчання.

Шановні батьки! Просимо Вас сприяти дітям в опрацюванні зазначених матеріалів та виконанні завдань, а також контролювати дотримання ними правил безпечної поведінки. Просимо забезпечити підтримання зворотнього зв'язку Вашою дитиною з класним керівником та вчителями з використанням різних засобів зв'язку, відповідно до Ваших можливостей.

Звертаємо Вашу увагу на те, що після відновлення занять за очною формою навчання буде проведено контроль знань учнів з тем, які вивчалися з використанням технологій дистанційного навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено