A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

European Money Quiz 2024

Дата: 12.03.2024 16:09
Кількість переглядів: 24

     European Money Quiz (Європейська грошова вікторина) – це найбільше змагання в Європі з фінансової грамотності серед підлітків віком 13–15 років, започатковане у 2017 році національними банківськими асоціаціями Європи в координації з Європейською банківською федерацією як ініціатива з просування фінансової освіти. European Money Quiz традиційно щорічно відбувається в понад 30 країнах під час Європейського тижня грошей у березні.
В Україні European Money Quiz вдруге проходить у межах Global Money Week 2024 за сприяння Європейської банківської асоціації, її учасників, Національного банку України та Незалежної асоціації банків України. 
     Нещодавно відбувся обласний рівень відбору учасників European Money Quiz 2024, до якого долучилося 363 команди з 24 областей України. Команда нашого ліцею у складі Гришиної Катерини  і Ваглай Дар’ї взяли участь у змаганнях, набравши 9 538 балів. Серед 17 команд області наші ліцеїстки на 7 місці. Вітаємо дівчаток із вагомим результатом і бажаємо успіхів на шляху до досягнення мрій!
     Дякуємо організаторам за цікаве та креативне змагання.

Вчитель математики Ніна КУЛИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено