A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Здоров’я дітей – здоров’я нації

Дата: 10.04.2023 16:31
Кількість переглядів: 183

Однією з головних завдань сучасної школи є виховання здорової дитини та охорона її здоров’я. Саме тому з раннього дитинства потрібно формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 7 квітня 2023 року в Липоводолинському ліцеї насичено та цікаво пройшов День здоров’я. Для учнів початкової ланки було проведено бесіду з елементами гри «Здоровим будь», де діти мали можливість висловити думку щодо значення здоров’я для кожного з них, складали пазли, згадували прислів’я та приказки про здоров’я. На уроці основи здоров’я шестикласники складали піраміду, мета якої пригадати основні складові здорового способу життя та розглянути пріоритети здоров’я як базову цінність людини.

Учні 5-х класів взяли участь у квесті «Здоровим бути модно », де в ході цікавих завдань закріпили раніше набуті знання про значення здоров’я та як потрібно піклуватися про себе, щоб бути здоровим.

«У здоровому тілі- здоровий дух» - так говорить народна мудрість. Дуже хочеться, щоб людина починала замислюватися над своїм здоров’ям не тоді, коли хворіє, а значно раніше. Тож берегти своє здоров’я потрібно змалечку, адже це найбільше багатство кожної людини.

Педагог-організатор

Юлія Романюк

Фото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено