A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Тиждень цивільного захисту

Дата: 27.02.2024 16:39
Кількість переглядів: 44

    З 19 по 23 лютого 2024 року в Липоводолинському ліцеї пройшов Тиждень цивільного захисту.

Для здобувачів освіти було проведено: бесіди «Вибухонебезпечні предмети. Мінна безпека», інструктажі «Як діяти під час атаки із застосування хімічної зброї», години спілкування «Інформаційна війна: як розпізнати фейки». Мета заходів – вироблення в дітей навичок алгоритму ефективних дій безпеки життєдіяльності в надзвичайних ситуаціях техногенного або природного характеру та під час виявлення небезпечних чи підозрілих предметів, сприяння створенню безпечного середовища в кіберпросторі.

    Для навчання працівників закладу були залучені представники ДСНС та поліції Юрій Білоножко, Ярослав Шкарупа, Сергій Стешенко, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Наталія Коваленко. В ході заходу детально розглянуто питання

щодо виконання дій згідно з алгоритмами в разі нападу або ризику нападу на ліцей та проведенню евакуації учасників освітнього процесу. Також особлива увага була приділена навчанню надання домедичної допомоги за участі фельдшера медицини невідкладних станів Дмитра Стрільця.

   У ході тижня учні й працівники ліцею вдосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно, чітко, правильно діяти для захисту свого життя та здоров’я.

Учитель предмета «Захист України» Микола Вовк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено