A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Тематичні тижні. Акції

Дата: від до Скинути

16 днів проти насильства

У рамках акції 16 днів проти насильства для учнів Липоводолинського ліцею проведено цикл  превентивних онлайн-зустрічей: 

16:33 05.12.2022

Практичні заняття до Міжнародного Дня толерантності

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов соціальним педагогом, Кревсун О.В. проведені практичні заняття для учнів 2-А, 5-7 класів

12:24 21.11.2021

Зустріч: «Правові аспекти відповідальності за цькування»

В рамках проведення Всеукраїнського тижня з протидії булінгу, який проходив із 27.09-01.10.2021р. з учнями 7-А класу Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів проведено зустріч: «Правові аспекти відповідальності за цькування». Головний спеціаліст Липоводолинкого бюро правової допомоги В. Тернова розповіла школярам про поняття булінг, його ознаки, причини виникнення, порядок реагування на випадки цькування та відповідальність. Зустріч була цікавою та корисною.

11:46 05.10.2021

Зустрічі з начальником відділу "Служби у справах дітей" Липоводолинської селищної ради

До Міжнародного дня захисту дітей 3 червня 2021 року для учнів Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів були проведені зустрічі з начальником відділу "Служби у справах дітей" Липоводолинської селищної ради Людмилою Костян та лейтенантом поліції, інспектором з ювенальної превенції Роменського РВП ГУНП в Сумській області Альоною Хуторною "Безпечна школа"- 3-В, 5-В класи, "Підліток і закон" - 9-Б клас.

13:40 03.06.2021

"Поле чудес" для учнів 5-А класу на тему : «Знай свої права – захищай своє життя».

З нагоди Дня захисту дітей соціальним педагогом Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Оксаною Кревсун спільно із працівниками Липоводолинського бюро правової допомоги Наталією Пилипенко та ВалерієюТерновою 2 червня 2021 року проведено пізнавальну гру "Поле чудес" для учнів 5-А класу на тему : «Знай свої права – захищай своє життя».

11:34 03.06.2021

Міжнародний день протидії булінгу

У всьому світі День протидії булінгу відзначають 4 травня. Здобувачі освіти Липоводолинській СШ І-ІІІ ст. також долучилися до Міжнародного дня протидії булінг. #НеМовчиЗупинемобулінгразом під таким гаслом тривав тиждень протидії булінгу. З 5-11 травня діти спільно з класними керівниками та соціальним педагогом переглядали мультфільми, відеоролики.Виготовили буклет та лепбук під назвою "Стоп булінгу". Учні дізналися, хто може допомогти, коли тебе булять. Обговорили поради, які можуть допомогти впоратися з ситуаціями, коли учень зазнає тиску або цькування. Тиждень видався плідним, цікавим та пізнавальним.

11:32 12.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено