A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Завжди на висоті

Дата: 23.12.2019 10:31
Кількість переглядів: 192

Учні Комунального закладу Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів із задоволенням приймають участь у районних та обласних конкурсах, в яких займає призові місця:

- 29 жовтня відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості “Чисті роси” в номінації “хореографічне мистецтво” - “Магія танцю”. Від Комунального закладу Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів приймали участь два колективи “Смайл” ?середня вікова група?та “Мальви”?старша вікова група?у двох номінаціях сучасний та народний танець. Обидва колективи зайняли перші місця в обох номінаціях.

- 26 листопада у районному Будинку для дітей та юнацтва відбувся районний форум патріотичних справ “Голос крові: ми – Українці?”. Від Комунального закладу Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів приймала участь учениця 6-го класу Сітак Алінка, яка зайняла призове місце.

Відзначаємо пам’ятні дати:

- діти привітали своїх наставників з професійним святом та підготували захід "Життя учителя - урок"

- 11 жовтня у КЗ Липоводолинська СШ І-ІІІ ст. для учнів 5-6-х класів відбувся квест “Слава козацька вічно жива” присвячений Дню захисника України та Дню українського козацтва. Діти із задоволенням приймали участь у змаганнях та хотіли попри все здобути перемогу?Відвідавши 6 станцій і виконавши всі завдання перемогу здобули учні 6-Б класу.

- Учні разом із учителями Комунального закладу Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів створили відео-звернення. Метою якого було привернути увагу людей на проблеми, що турбують сьогодні кожного українця. Це події, що сталися на Майдані Незалежності 2014 року та революція Гідності, де українці виборювали своє право на незалежність. Ми закликаємо берегти Україну та ніколи не втрачати гідності свого народу.
Обирай свободу рідного народу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено