A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Хочеш бути здоровим? Будь!

« Хочеш бути здоровим? Будь!» - під таким гаслом для учнів 3- А класу пройшов Всесвітній день здоров’я.

09:52 08.04.2021

Казкова мозаїка Г.К. Андерсена

Книга - це не тільки джерело знань. Це простий доступ до головних людських цінностей, духовних принципів та творчих досягнень всього людства.

09:40 08.04.2021

У світі казки чарівної

     Казки - наші великі і мудрі вчителі. Вони дають перше уявлення про добро і зло, правду і неправду, чесність і справедливість. Читаючи казки, ми стаємо добрішими, мудрішими, сильнішими, милосерднішими.

09:35 08.04.2021

Читання - ось найкраще навчання

     Перед книгою віками схиляло в шанобі голову людство, вважало її своєю святинею. "Читання - ось найкраще навчання" - стверджує народна мудрість. В цьому переконуєшся щоразу, коли мова заходить про роль книги в житті людини. Книга вселяє в нас любов до рідної України, виховує почуття патріотизму. Вона навчає рідної мови, розкриває красу поетичного слова. Книга вчить нас бути чесними і працьовитими. Вона - наш помічник, а для тих, хто вміє дружити з нею - вірний друг.

09:24 08.04.2021

Здоров'я- найцінніший скарб

     7 квітня у Всесвітній день здоров'я у 6-Б класі був проведений відеоурок здоров'я на тему: "Здоров'я- найцінніший скарб". Учні дійшли висновку, що життя починається із здоров'я. Ми вчимося обирати між шкідливим та корисним, загартовуємось, займаємось спортом і перемагаємо, маєм нагороди, плануємо свій день, пробуєм створити себе, бо розумієм, що щаслива людина-це, перш за все, здорова людина. Будем дружити, радіти, любити, насолоджуватися, вірити, цінувати, піклуватися.

16:55 07.04.2021

День здоров’я у нашій школі

     Щороку, 7 квітня, Україна відзначає Всесвітній день здоров’я з метою популяризації здорового способу життя, формування негативного ставлення до шкідливих звичок.

16:22 07.04.2021

Навчаючи інших – вчимося самі

Цей вислів давньоримського філософа Луція Сенеки якнайліпше відображає роботу педагогічного колективу під час весняних канікул. Адже педагог має не лише навчати, а й постійно навчатися, підвищувати свій рівень знань і педагогічної майстерності. Найкращий шлях, що веде до знань – це діяльність. Тож протягом 23 та 24 березня відбулися майстер-класи для колег, які провели Лизогуб І.А. «Створення скрінкастів у освітньому процесі», Тимошенко С.О. «Використання технологій доповненої реальності на уроках», Рокитянський В.І. «Створення посібників засобами Sway». Педагоги отримали інформацію про нові технології та інструменти для навчання, повчилися  їх застосовувати.

16:36 30.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено