A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Канікули – це відпочинок!

  Безумовно, канікули – це, насамперед, відпочинок. Та чому б не провести їх з користю, освоївши нові навички та розвинувши творчі здібності? Саме так і вирішили учні 6-А класу нашої школи. У руках шестикласників звичайний папір перетворився на милі кумедні іграшки. Тим самим діти подарували один одному гарний настрій і відчуття того, що, незважаючи на карантин, ми все одно разом.

10:33 29.03.2021

Весняні канікули - це час відпочинку і гарного настрою

     Весняні канікули - це час відпочинку і гарного настрою. Адже з початком весни оживає природа, а значить з'являється можливість погуляти на свіжому повітрі, насолодитися першим сонячним теплом. Цьогорічна весна - вельми примхлива: то сонечко, то морозець, то снігова заметіль підіймається. І щоб наблизити весну, хоча б в душі, учні 3-Б класу намалювали весняні пейзажі, попередньо переглянувши відео "Вчимося малювати весну фарбами."

10:33 29.03.2021

Засідання циклової методичної комісії художньо-естетичного профілю

     25.03.21р. відбулося засідання циклової методичної  комісії вчителів художньо-естетичного профілю з теми «Шляхи розвитку творчої особистості». Учасники обговорили особливості, методи   розвитку творчих здібностей учнів  на уроках мистецьких дисциплін. Було складено   план проведення місячника предметів художньо-естетичного профілю.

13:31 25.03.2021

Засідання циклової методичної комісії

     24 березня відбулося засідання циклової методичної комісії предметів іноземної філології . Учасники розробили та затвердили критерії оцінювання навчальних досягнень учнів з різних видів мовленнєвої діяльності.

15:25 24.03.2021

Віртуальна подорож "Незвичайні музеї України"

     23 березня 2021 року на освітній платформі "Teams" для учнівського самоврядування "Школа +", була проведена віртуальна подорож "Незвичайні музеї України". Учні мали змогу ознайомитись з музеями України, що зберігають безцінні пам'ятки історії, культури та мистецтва, служать суспільству та його розвитку.

15:20 24.03.2021

«Казки картинної галереї»

     З приходом весни світ навколо нас змінився. Хочеться спостерігати зміни в природі, радіти весні. Розкрити таємниці природи, осягнути її глибинний духовний зміст допомагають нам картини відомих художників.

10:50 24.03.2021

У світі мистецтва і краси

     У рамках місячника  суспільно- гуманітарних дисциплін з 16 по 19 березня   був проведений  тиждень зарубіжної літератури .

13:45 19.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено