A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Карантин

На виконання Постанови Кабінету міністрів України від 11.03.2020 року №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19", відповідно до наказів від 11.03.2020 р. № 47 та від 17.03.2020 №48 в Липоводолинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з 12.03.2020  по 03.04.2020 року запроваджується карантин.

16:04 18.03.2020

Місячник початкових класів

З 10 лютого по 5 березня в Липоводолинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів проходив місячник початкових класів. Уроки, конкурси, виставки, змагання, які проходили в рамках місячника, розвивали творчість школярів, навчали їх бути спостережливими, кмітливими та креативними. Розпочався він з «Кольорового тижня». Кожний день тижня був присвячений певному кольору. Усі учні і вчителі приходили в тому кольорі, якому відповідав день.

15:25 11.03.2020

Вшанування пам’яті Т. Г. Шевченка

     У рамках проведення Місячника суспільно-гуманітарних дисциплін, фізичної культури та основ здоров'я 10 та 11 березня 2020 року в нашому навчальному закладі було проведено ряд заходів на вшанування пам’яті Тараса Шевченка. Школярі переглянули книжкову виставку «Не вмирає душа наша, не вмирає воля», організовану бібліотекарем Бадіон О. М. Учителі Глупак Л. О. та Дужак Л. В. провели з учнями 9-А та 9-Б класів вікторину «На перехресті музи й долі». Переможцями стали Клець Вікторія, Сельніцина Дар’я, Богуславець Денис, Фесун Анна. Учитель Дужак Л. В. провела відкритий урок української літератури в 5-А класі на тему «Картини довколишнього світу, природи в поезіях Т. Шевченка − художня реальність, створена уявою митця за допомогою засобів образної мови. «За сонцем хмаронька пливе». ТЛ: персоніфікація, ліричний твір», який пройшов цікаво, творчо та змістовно. Незвичайним був День особливого дрес-коду «Підтримай українське, прийди в українському!» Учні та вчителі одягли національне вбрання, діти підготували малюнки до творів Т. Г. Шевченка. У шкільній бібліотеці-медіатеці цікаво пройшов конкурс читців-декламаторів, знавців творчості Великого поета «Іду з дитинства до Тараса». Упевнену перемогу здобули Курська Богдана (6-Б) та Прихідько Діана (7-А).

15:17 11.03.2020

Місячник суспільно-гуманітарних дисциплін, фізичної культури та основ здоров’я розпочато

Змістовно, цікаво та весело розпочався Місячник суспільно-гуманітарних дисциплін, фізичної культури та основ здоров’я в Липоводолинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів.

15:12 11.03.2020

Участь в інтелектуальному конкурсі

29 лютого 2020 року школярі Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів стали учасниками міжрегіонального турніру юних інтелектуалів з гри "Що? Де? Коли?" серед команд закладів освіти Полтавської та Сумської областей, присвяченому 25-річниці заснування інтелектуального руху на Гадяччині. Змагання пройшли змістовно, насичено та завершилися привітаннями переможців і нагородження їх грамотами. До того ж захоплююча гра "Що? Де? Коли?" - це не лише нові знання, а й цікавий відпочинок та дружнє спілкування з однолітками.

08:30 02.03.2020

Про підсумки участі учнів школи у МАН

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт проводиться з метою інтелектуального, творчого, духовного розвитку учнівської молоді .

15:45 28.02.2020

За високі здобутки та особливі успіхи у навчанні

Вітаємо Анну Фесун, ученицю 9 класу, яка за високі здобутки  та особливі  успіхи у навчанні  отримала  стипендію голови Сумської обласної державної адміністрації. Бажаємо Анні  творчого натхнення, успіхів, підкорення нових інтелектуальних вершин! 

15:36 28.02.2020

Він був першим

«Він був першим» - так називалася пошуково-дослідницька робота, яку презентувала учениця 10 класу Липоводолинської спеціалізованої школи I - III ступенів  Корнієнко Маргарита  під час проведення I етапу краєзнавчої конференції учнівської молоді «Герої сучасності – серед нас», який відбувся 25 березня 2020 р. в Будинку для дітей та юнацтва. Робота розкриває участь випускника нашої школи Пшенічнікова Олексія в АТО, який добровольцем, першим серед  інших липоводолинців, пішов захищати територіальну цілісність України. За три тижні до офіційного оголошення початку антитерористичної операції старший солдат, механік-водій бойової машини «Ураган» Олексій Пшенічніков розпочав військову службу у 27-ому ракетно-артилерійському полку. Зустрічі з ним у шкільному музеї, бесіди,  перегляд  відеоматеріалів, численних світлин, листів сприяли глибокому дослідженню перебування нашого колишнього учня у вирі військових дій.

12:29 27.02.2020

День водно-болотних угідь

Протягом лютого 2020 року у КЗ Липоводолинська СШ І-ІІІ ст. проведено ряд заходів, приурочених Дню водно-болотних угідь. Учні 8Б класу підготували інформацію про водно-болотні угіддя Сумщини, заповідні території водно-болотних угідь рідного краю. Учні шостих класів переглянули тематичні фільми та у ході обговорення дійшли висновку щодо необхідності збереження цих угідь.

12:34 20.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено