A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Формувальне оцінювання оцінює не результат, а процес навчання 

В останній день осені, 30 листопада у 1-А класі було проведено урок з предмету "Українська мова. Навчання грамоти" на тему "Написання великої букви Б". Діти старанно, активно працювали на уроці. Із великим задоволенням виконували вправи, які пропонувала пані Каліграфія та завдання на інтерактивній дошці. Під час уроку використано багато ігрових вправ, які включали різні прийоми формувального оцінювання: цеглинки Lego, зірочки успіху, інтерактивні завдання на освітньому додатку Word wall. Отже, формувальне оцінювання мотивує учнів навчатися.Воно демонструє їхній прогрес та показує, що потрібно зробити, щоб досягти навчальної мети.

16:43 30.11.2023

Розтопили зачаровані сніжинки

29 листопада 2023 року у 8-А класі відбувся показовий урок з реалізації принципу особистісно-орієнтованого навчання щодо психотерапевтичного характеру взаємодії учасників освітнього процесу з алгебри на тему “Тотожні перетворення раціональних виразів. Розв’язування раціональних рівнянь”. Під час уроку були використані індивідуальна, колективна форми роботи.

16:39 30.11.2023

Формувальне оцінювання допомагає учням "навчитися вчитися"

Формувальне оцінювання стало вже звичним для учнів та педагогів Нової української школи. 29 листопада у 3 – А класі було проведено урок української мови на тему «Що я знаю та умію? Робота з дитячою книжкою «Народна творчість» з використанням інструментів формувального оцінювання. В ході уроку застосувала різні техніки формувального оцінювання: "Цеглинки LEGO" для виконання вправи « Заплутане речення»; «Шкала успіху» для самооцінювання; "Світлофор" для словникової роботи.

14:06 30.11.2023

Конкурс читців пройшов на славу

    24 листопада 2023 р. в рамках місячника початкової школи відбувся відеоконкурс читців та декламаторів української поезії. Метою даного заходу було сприяння всебічному розвитку здобувачів освіти, духовному збагаченню, виховання естетичних смаків у дітей, формування ціннісного ставлення до культури свого народу.

15:11 27.11.2023

Голодомор 1932-1933 років - біль серця всієї України

День пам'яті жертв Голодоморів - щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада. Вже другий рік поспіль вшанування пам'яті жертв сталінського режиму проходить під час повномасштабної війни росії проти України. Знову проти українців орки застосовують геноцидні практики. Росія в цій війні переслідує ту саму мету, що й під час Голодоморів - знищити українську ідентичність і націю. Година пам'яті "Голодомор 1932-1933 років - біль серця всієї України", проведена у бібліотеці закладу разом із учителем історії Аліною Зіневич, була приурочена цій даті. Здобувачі освіти обговорили причини і наслідки трагедії Голодомору, переглянули  книжкову виставку "Жнива скорботи. Голодомор мовою фактів". У смутку й скорботі доземно схиляємо голови,  вшановуючи пам'ять жертв голодоморів, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.

15:17 24.11.2023

Цінність формувального оцінювання в першому класі

    23 листопада у 1-Б класі відбувся відкритий урок з предмету «Українська мова. Навчання грамоти». Першокласники активно працювали над вивченням теми «Написання малої букви р, складів і слів з вивченими буквами». Здобувачі освіти користувалися сигнальними картками під час гри «Знайди пару», щоб визначити друковані та рукописні літери. Цеглинками LEGO сигналізували правильність створення звукових схем до слів з буквою «ер».  Дітям також було цікаво виконувати інтерактивні вправи на онлайновому сервісі LearningApps. Отже, формувальне оцінювання розвиває вміння  дітей вчитися та мати кращі результати. 

15:07 24.11.2023

Інформаційна гігієна під час воєнного стану

   23 листопада 2023 року для учнів 5-х класів Липоводолинського ліцею проведено годину безпеки «Інформаційна гігієна в умовах воєнного стану» за участі вчителя предмета «Захист України» Миколи Вовка.

12:33 24.11.2023

Волейбольні перегони

Цікаво, весело й змістовно проходять фізкультурно-спортивні заходи в нашому ліцеї в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри». З метою реалізації ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, мотивації учнівської молоді до здорового й активного способу життя, широкого залучення учнів та учениць до різних видів спорту та рухової активності 21 листопада проведені змагання з волейболу для учнів 7-х класів.

12:17 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено