A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

І етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри»

   У закладах освіти України реалізується План проведення спортивних та спортивно-масових заходів Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри» за підтримки Президента України та впровадженню ініціативи «Пліч-о-пліч зі спортом». У Липоводолинському ліцеї проведено ряд спортивно-масових заходів серед здобувачів освіти 3-11 класів.

16:00 17.11.2023

Завітаємо до лялькового театру

    На завершення тижня “Зустріч з казкою” молодші школярі Липоводолинського ліцею “завітали” до лялькового театру, інсценізували уривки з казок. Діти були дуже артистичними. Всі відповідально віднеслись до своїх ролей і з великим захопленням їх виконували, вправно передаючи настрій та характер персонажів. Глядачі та всі учасники дійства отримали гарний настрій та велике задоволення. “Казковий” тиждень подарував багато нових знань,  веселощів та позитивних емоцій.                          

15:35 17.11.2023

Урок української мови з елементами формувального оцінювання

16 листопада у 3- В класі проведений урок з української мови з використанням інструментів формувального оцінювання на тему "Основа слова. Казка у віршованій формі. Леся Українка "Казка про Оха - чародія". В ході уроку застосувала різні техніки формувального оцінювання: "Цеглинки LEGO" для перевірки вивченого матеріалу; "Світлофор" для пояснення незрозумілих слів при читанні казки. На завершення уроку провела квіз - вікторину в застосунку "Kahoot". Всі діти злагоджено і старанно працювали на уроці та отримали масу позитивних емоцій.

15:10 17.11.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 13 по 17 листопада у нашому ліцеї проходив Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення, дотримання правил дорожнього руху та безпечної поведінки на вулицях.

14:09 17.11.2023

Толерантність врятує світ

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля розвитку толерантних відносин між учасниками освітнього процесу 16 листопада 2023 року в Липоводолинському ліцеї стартував День толерантності. Цього дня робота вчителів початкових класів, класних керівників, педагога-організатора, соціального педагога була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок. Для 1-2 класів були проведені години спілкування

09:45 17.11.2023

У світі казки чарівної

В рамках проведення місячника початкових класів сьогодні у бібліотеку на зустріч із казкою завітали учні 2А та 2Б класу. Діти розповідали свої улюблені казки, відповідали на запитання вікторини, складали пазли до казок, переглянули книжкову виставку "Сторінками казки чарівної". Казки - це дитинство людства і його мудрість. Читайте, вивчайте і переказуйте їх. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас, вчать, як треба по правді  жити.

09:38 17.11.2023

Толерантність серед нас

Міжнародний день толерантності - свято,  яке відзначається 16 листопада в усьому світі.  Надзвичайно важливо навчити  підростаюче покоління  змалечку  не засуджувати інших і не боятися "особливих"  дітей, вміти співчувати, бути толерантними. З нагоди свята з учнями 3В класу  проведено  годину спілкування "Толерантність серед нас".  Діти  розповідали про значення толерантності в житті людей, аналізували життєві ситуації, створили Дерево толерантності, на якому кожен листочок означав рису толерантної особистості.  У цей день, як ніколи, актуальним є гасло "Усі різні - усі рівні", яке вже давно стало символом толерантності та шанування різноманіття.

09:34 17.11.2023

Наші знову з призами

15 листопада на базі Липоводолинського ліцею проходили змагання територіальної громади"Cool Games" серед школярів 11-13 років та учнівської молоді 14-17 років. Після загальної розминки учні брали участь у захоплюючих естафетах. Хлопці і дівчата показали свої вміння та розвиток фізичних якостей. Наші команди зайняли друге і третє призові місця. Усім учасникам бажаємо вдосконалення своїх фізичних можливостей та вітаємо з перемогою!

16:30 15.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено