A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

І етап Всеукраїнських шкільних ліг зі спортивного орієнтування 

У Липоводолинському ліцеї в рамках Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч з 1 січня  розпочалися змагання з футзалу, черліденгу й волейболу. З 15 по 19 січня учні та учениці 5-7 класів не відмовилися від пропозиції приєднатися до участі в змаганнях зі спортивного орієнтування. Азартно, емоційно та весело школярі змагалися на шести локаціях у командних заліках. Чималий драйв отримали п'ятикласники, адже для них це перші змагання з цього виду спорту. Учні 6 і 7 класів проходили дистанції-квести впевнено, швидко та спритно, намагалися не поступатися в майстерності орієнтуватися. Наші діти вкотре довели, що вони – найкрутіші! Ми захоплюємося їх командним духом, наполегливістю та згуртованістю заради досягнення мети.

11:24 22.01.2024

Зима - чарівна пора року

     Зима - чарівна пора року. Незважаючи на холодну погоду, вона здатна створювати неймовірні картини. Засніжені ліси, крижані, кришталеві водойми, неперевершені візерунки на вікні. Зимові канікули для 8-В класу Липоводолинського ліцею теж пройшли не даремно. Це був прекрасний час для творчості та саморозвитку. Ліцеїсти спробували себе в ролі фотографа. Кожен зумів побачити красу та чарівність цієї пори і передати її на світлину.

15:35 19.01.2024

Поведінки дітей в небезпечних ситуаціях

17 січня в класі безпеки Липоводолинського ліцею проведено зустріч із спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі громади Наталією Коваленко та інспектором місцевого підрозділу державної служби з надзвичайних ситуацій у Сумській області Юрієм Білоножко «Небезпека довжиною в один день» для 6 та 7 класів. Діти пригадали про правила безпеки вдома, в ліцеї, на вулиці. Проаналізували небезпеки, які виникають в побуті. Побудували чіткий алгоритм дій для гасіння невеликих пожеж, електроприладів, евакуації із приміщення, що горить та задимленої будівлі. Знайомилися з вогнегасником, як найефективнішим засобом пожежогасіння та технікою його застосування.

15:01 18.01.2024

ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2023-2024 навчального року стартував!

15 січня 2024 року стартував (у дистанційному форматі) ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2023-2024 н.р. у Сумській області. Розпочався він олімпіадними змаганнями з історії. За результатами виконаних завдань ІІІ місце здобув учень 11 класу Липоводолинського ліцею. Вітаємо переможця Курсая Максима та його вчителя Зіневич Аліну! Дякуємо за високу результативність та бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані наук! А здобувачам освіти, що у подальшому представлятимуть ліцей у ІІІ етапі олімпіад, віри в свої сили та перемог!

08:21 18.01.2024

Ресурсність педагога - запорука психічного здоров'я дітей

    Першочерговим завданням освітянської спільноти на сьогоднішній день є надання невідкладної допомоги та психологічної підтримки дітям, що дозволить їм впоратися зі стресом від війни, а також попередить виникнення більш складних проблем. Та для того, щоб мати можливість допомогти дітям, педагог має мати власний ресурс

16:50 16.01.2024

Турнір з футзалу "Зима - 2024"

11 січня на базі Байрацького спортивного комплексу пройшов турнір  з футзалу "Зима - 2024" серед школярів Липоводолинської громади. Команда середньої вікової групи Липоводолинського ліцею стала срібним призером. Змагання проводилися з метою реалізації ініціативи "Пліч-о-пліч" за підтримки Президента України в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць "Шкільні ігри". Бажаємо всім учасникам перемог у майбутньому спортивному житті, високого рівня фізичного розвитку та міцного здоров'я.

12:37 12.01.2024

Новорічний вернісаж “Хоче пензлик малювати зимові веселі свята”

Під час зимових канікул другокласники Липоводолинського ліцею взялися за пензлики, намагаючись передати чарівність зимових свят на аркушах паперу. Веселка кольорів оживила їхні малюнки, де зустрічаються Сніговики, ялиночки, подарунки. Кожна робота має унікальний вигляд та веселий настрій.

12:35 12.01.2024

Спільними зусиллями до успіху

    З метою обговорення важливих питань щодо навчання та розвитку дітей, взаємодії між батьками та педагогічним колективом, а також для підведення підсумків І семестру 2023-2024 н.р. у 2-А та 3-А класах Липоводолинського ліцею 09.01.2024р. проведені батьківські збори. На зібрання були запрошені соціальний педагог Оксана Кревсун, поліцейські офіцери громади Юрій Логва та Сергій Рибка.

12:33 12.01.2024

Наукова діяльність — запорука успішного суспільства

    Багато сьогоднішніх речей важко уявити без знання і розуміння того, як функціонує природа та різноманітні механізми що винайшла людина. Щоб жити комфортніше, безпечніше та в достатку потрібно розвивати найголовніше — науку.

11:56 08.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено