A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Результати ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

З 20 по 23 лютого учні ліцею презентували свої наукові проєкти на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. 4 учні стали призерами та переможцями конкурсу:

16:26 28.02.2024

Гордий бути українцем

    У рамках проведення місячника національно-патріотичного виховання в Липоводолинському ліцеї з 19.02. по 23.02. було організовано ряд заходів спрямованих на активізацію діяльності учнівського колективу з метою виховання свідомого патріота та формування патріотично зрілої особистості.

16:21 28.02.2024

Мовний батл

            Міжнародний день рідної мови в Україні відзначають 24 роки поспіль.  Цей рік — не виняток. Як і раніше, очевидна істина: мова має значення. Підтримувати культурне розмаїття, захищати й утверджувати українську мову як державну – справа всіх українців. До Міжнародного Дня рідної мови учні 10-Б класу поставилися по-особливому і провели “Мовний батл”. Похизуватися здобутими знаннями зголосилися усі учні класу й проявили свої здібності в римуванні рядків, правописі слів, відгадуванні загадок. А також побували в ролі редакторів: шукали й виправляли помилки — хто  швидше й більше.

15:40 23.02.2024

Урок англійської мови із застосуванням технік самооцінювання та взаємооцінювання

    У рамках тижня показових уроків із застосуванням технік самооцінювання та взаємооцінювання 21 лютого проведений урок англійської мови у 3Б класі на тему: " Мій сніданок". Діти з великим задоволенням виконували вправи, переглядали відеоролики,охоче працювали над інтерактивним завданням на освітній платформі Learning Apps. Також учні мали змогу в ігровій формі повторити та систематизувати вивчений матеріал із теми "Food". Під час уроку здобувачі освіти здійснювали взаємооцінювання, яке передбачає партнерську взаємодію та допомогу один одному покращувати свої навчальні результати, а для виявлення рівня своїх знань учнями проведено самооцінювання.

15:34 23.02.2024

European Money Quiz 2024

Завершився шкільний рівень відбору учасників European Money Quiz 2024. До шкільного відбору European Money Quiz 2024 долучилося:

15:19 23.02.2024

Поетичний флешмоб

    21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Винятковість цього свята в тому, що воно є і спільним, і водночас вузько родинним для людей, яких об'єднала історична доля в єдиний моноліт – народ. Це свято є заповітним скарбом для кожного свідомого українця.

10:36 23.02.2024

Третій етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Шкільні ігри». Баскетбол

З метою реалізації ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України, мотивації учнівської молоді до здорового й активного способу життя, широкого залучення учнів та учениць до різних видів спорту та рухової активності 22 лютого 2024 р. в с. Байрак пройшли змагання з баскетболу серед закладів освіти Липоводолинської територіальної громади. Захід пройшов у рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць «Шкільні ігри». На ігровий майданчик вийшли 5 команд юних спортсменів. Під час спортивного протистояння суперники доводили технічні та тактичні здібності в грі, демонстрували свої вміння, спритність і вправність у захоплюючих й азартних двобоях. Команда Липоводолинського ліцеї виборола ІІІ місце. Вітаємо наших спортсменів та бажаємо в майбутньому перемог.

10:32 23.02.2024

Що для мене рідна мова

       Міжнародний день рідної мови святкує вся наша держава. До відзначення цього дня долучилися й учні 5-Б, 7-А класів. Діти проявили творчий підхід, створюючи лепбуки, мініпроєкти «Що для мене рідна мова», у яких висловили про значення мови у своєму житті та шанобливе ставлення до рідного слова. Учні 9-А класу показали свої знання у ході інтелектуальної гри «Як добре ти знаєш українську мову?» і вкотре підтвердили думку, що українці – це дійсно розумна нація, яка має чим пишатися.

15:59 22.02.2024

Мова має значення

21 лютого світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Мова – духовний скарб нації. Це свято не лише нагадує про культурне розмаїття  й багатомовність світу, а й про право кожного розмовляти рідною мовою у своїй країні. Цьогоріч учні 10-А класу реалізували проєкт «Мова має значення» з метою популяризації української мови серед здобувачів освіти закладу. Для цього вони створили рекламні плакати «Говорімо рідною» та розмістили їх для перегляду в шкільному коридорі.  

15:48 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено