A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Липоводолинський ліцей
Липоводолинської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Третій етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу "Шкільні ігри". Волейбол

    З метою реалізації ініціативи "Пліч-о-пліч" за підтримки Президента України в рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу "Шкільні ігри" 15 лютого на базі Берестівського ліцею відбулися змагання з волейболу серед учнів Липоводолинської територіальної громади. Команда нашого ліцею гідно представила заклад, здобувши І місце. Вітаємо наших переможців та бажаємо в майбутньому високих здобутків.

16:36 16.02.2024

З Україною в серці

У рамках Місячника національно-патріотичного виховання, що розпочався 5 лютого, класними керівниками 5-11 класів було проведено цикл бесід “З Україною в серці”, під час яких діти брали участь у вікторинах, обговорювали значення слова “патріот”, розповідали, що вони можуть зробити для процвітання України.

16:05 16.02.2024

Рідний край, де ми живемо, Україною зовемо!

З метою формування національної свідомості школярів, виховання почуття любові до України,  її символів, рідної мови та слова, бажання захищати рідну землю у Липоводолинському ліцеї здобувачі освіти 1-4 класів створили вернісаж малюнків " Рідний край,  де ми живемо,  Україною зовемо ".

15:54 16.02.2024

Черліденг в рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

     У рамках проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» 31 січня відбулися фінальні виступи І етапу змагань з черліденгу в  Липоводолинському ліцеї під гаслом «Разом ми переможемо!».      Черліденг – це вид спорту, який поєдує в собі елементи художньої та спортивної гімнастики, акробатики, аеробіки й різних танцювальних напрямків. Тому для наших юних ліцеїсток цей захід став яскравою і феєричною спортивною подією.  Свої танцювально-акробатичні вміння демонстрували дівчатка 4, 5 та 6 класів. У постановку виступів були логічно вплетені заклички, вигуки, девізи, які старанно готувала кожна команда.    Дякуємо учасницям за наполегливість та бажаємо подальших перемог. Також маємо надію, що черліденг стане невід'ємною частиною дитячого спортивного руху в нашому ліцеї.

11:44 02.02.2024

Пам'ятаємо подвиг Героїв Крут!

    Щорічно,  29 січня,  в Україні відзначають День пам'яті Героїв Крут. Саме там  у 1918 році відбувся бій,  що на довгі роки став одним із символів боротьби  українського народу за свободу і незалежність. Їх було триста - студенти та гімназисти. Проти них були тисячі - солдати, фронтовики і матроси  більшовицької армії. Нерівний бій. Бій під Крутами, який на декілька днів віддалив захоплення Києва.     Ця героїчна і водночас трагічна подія знаменувала початок нової епохи національного  пробудження українців,  усвідомлення нашого права жити на власній землі та святого обов'язку - боронити її. З нагоди цієї дати у бібліотеці закладу розгорнута  книжкова виставка "Через Крути до майбутнього" та проведено інформаційно-просвітницький захід "Пам'ятаємо подвиг Героїв Крут" для старшокласників.     Пам'ять про Героїв живе в серцях українців,  а нинішнє покоління продовжує боротися за одвічні цінності нашого народу - свободу і незалежність.

08:24 30.01.2024

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Баскетбол

   Продовжується участь наших ліцеїстів у І етапі змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Цього тижня з 22 по 26 січня пройшли змагання з баскетболу серед учнів та учениць 7-10 класів під гаслом «Разом ми переможемо!».      Наймолодшими й найбільш азартними учасниками спортивних перегонів були  команди учнів і учениць 7 класів. Вони показали чудову гру та набралися практичних умінь і навичок на баскетбольному майданчику.      Впевнено себе почували та демонстрували свою технічно-тактичну майстерність й підготовленість юнаки  9-10 класів.  Збірні команди юних спортсменів будуть брати участь в ІІ етапі проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" з баскетболу. Тож побажаємо їм успіху та перемог!

15:38 26.01.2024

Вітаємо переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови

     Вітаємо переможця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови Семеліта Тимофія за зaйняте ІІ місце та його  наставника  Ілюхіну Світлану!  Бажаємо натхнення, успіхів та подальших перемог!

16:12 25.01.2024

У ЄДНОСТІ НАША СИЛА

    Сьогодні, 22 січня, відзначаємо День Соборності України. 105 років минуло, відколи у 1919 році на  Софійській площі у Києві був проголошений Акт єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Це була величезна історична перемога України, яка віками боролась за свою територіальну цілісність та суспільну єдність. Годину державності " В єднанні сила і міць держави", приурочену цій даті, проведено з учнями 7Б класу у бібліотеці закладу. Семикласники прослухали інформацію з історії виникнення свята, обговорили важливість Дня Соборності для нашої держави та суспільства, традиції святкування, переглянули літературу книжково-ілюстративної виставки "Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг". Діти зробили висновок, що у нас єдина держава, ми - єдиний народ. Ми - це Україна.

10:24 23.01.2024

Ми – Україна і разом ми сильні

    22 січня 1919 року ввійшло до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме тоді на Софіївському майдані в Києві відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на волелюбному зібранні було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

10:11 23.01.2024

І етап Всеукраїнських шкільних ліг зі спортивного орієнтування 

У Липоводолинському ліцеї в рамках Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч з 1 січня  розпочалися змагання з футзалу, черліденгу й волейболу. З 15 по 19 січня учні та учениці 5-7 класів не відмовилися від пропозиції приєднатися до участі в змаганнях зі спортивного орієнтування. Азартно, емоційно та весело школярі змагалися на шести локаціях у командних заліках. Чималий драйв отримали п'ятикласники, адже для них це перші змагання з цього виду спорту. Учні 6 і 7 класів проходили дистанції-квести впевнено, швидко та спритно, намагалися не поступатися в майстерності орієнтуватися. Наші діти вкотре довели, що вони – найкрутіші! Ми захоплюємося їх командним духом, наполегливістю та згуртованістю заради досягнення мети.

11:24 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено